خانه » مقاله ها » تغذیه » چگونگی تهیه و مصرف آب سیر
چگونگی تهیه و مصرف آب سیر

چگونگی تهیه و مصرف آب سیر

آنچه نیاز دارید:

خوشه سیر

فیلتر قهوه

الک ریز

غذاساز

قاشق

دستورالعمل:

نخست، سیر را پوست بگیرید.

سپس، حبه های سیر را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و تا زمانی که خمیری خیس شکل بگیرد به هم بزنید.

خمیر سیر به دست آمده را در الک ریخته و الک را روی یک کاسه قرار دهید.

برای این که آب سیر سریع‌تر از الک عبور کند، خمیر را با استفاده از یک قاشق فشار دهید.

از یک صافی قهوه برای برای صاف کردن سیر استفاده کنید.

پس از انجام این مراحل ماده به دست آمده را می توانید در یک بطری ریخته و برای استفاده در آینده در یخچال نگهداری کنید.

از آب سیر به شیوه های مختلف می توان استفاده کرد:

می توانید آب سیر را به صورت مستقیم مصرف کنید، و همچنین می توانید مقداری آب نیز به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

می توانید آب سیر را با بسیاری از سبزیجات، میوه ها، اسموتی ها و آب سبزیجات دیگر ترکیب کنید تا فواید بالقوه آن را افزایش دهید.

آب سیر را می توانید به عنوان چاشنی به سالادها یا سوپ ها اضافه کنید.

ترکیب آب سیر خام به همراه گیاهان دارویی را می توانید به همراه یک تکه نان مصرف کنید.

هنگام سرخ کردن، بخارپز کردن یا پختن غذا می توانید چند قطره آب سیر به آن اضافه کنید.

اما همان گونه که می دانید سیر دارای بوی متمایزی است که فضای دهان و نفس را بد بو می سازد. به منظور کاهش و از بین بردن این بو می توانید ترفندهای زیر را مد نظر قرار دهید:

چای سبز مصرف کنید.

مقداری جعفری بجوید.

اسفناج بخورید.

مقداری عصاره لیمو یا یک لیوان آب لیمو بنوشید.

سیب خام بخورید.

سیر دارای فواید سلامت فراوانی است و تهیه آب سیر نیز کار دشواری نیست. پس تامل نکرده و این ماده غذایی مفید را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*