خانه » مقاله ها » تغذیه » میوه و غذاهای آبرسان برای بدن
میوه و غذاهای آبرسان برای بدن

میوه و غذاهای آبرسان برای بدن

اگر از جمله کسانی هستید که زیاد آب نمی خورید می توانید به میوه وغذاهای آبدار اکتفا کنید. به علاوه مواد معدنی موجود در این میوه ها می توانند جایگزین الکترولیت هایی شوند که در اثر تعریق از دست می دهید، انرژی می دهند و از التهابات جلوگیری می کنند.

طالبی

 

طالبی بیشتر از ۹۰% آب دارد و نوعی غذای ترمیم کننده به حساب می آید که می تواند جایگزین ذخایر گلیکوژن در بدن شود.

انواع توت ها

توت ها بیشتر از ۹۲% آب دارندو منبع آنتوسیانین هستند. این ماده که به توت ها رنگ داده است التهابات پس از تمرین را از بین می برد و درد را کم می کند.

سوپ

سوپ هایی که از آب گوشت و انواع سبزیجات درست می شوند سرشار از سدیم بوده و مواد معدنی به بدن می رساند که ترکیبات الکترولیت را تکمیل می کنند.

حبوبات

حبوباتی مثل برنج و بلغور جو هنگام پخت آب زیادی جذب می کنند و بدن ما نیز هنگام هضم آن این آب را به خود جذب می کند. فیبر بلغور جو کلسترول را به خود جذب می کند.

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای با ۹۲% آب یکی از پرآب ترین سبزیجات است. همچنین سرشار از ویتامین C و A است.

کاهو

کاهوی سالادی ۹۶% آب است اما انواع دیگر کاهوها بیشتر مغذی هستند تا آبدار.

خیار

خیار به اندازه کاهو آبدار است و پوست آن دارای ماده ای به نام سیلیکا می باشد که به قابلیت ارتجاعی پوست، ناخن ها و مفاصل کمک می کند.

 

باز نشر :آکادمی یوگا مازندران 

http://www.yogaacademy.ir

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*