بادمجان بزرگ ۱ عدد . کدو سبز متوسط ۳ عدد . فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق . زیره ۲ قاشق چایخوری . برگ نعناع ۱ دسته
پنیر فتا ۱۰۰ گرم . سرکه بالزامیک ۱/۲ قاشق . نان خشک آسیاب شده
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری . فلفل ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان و کدو را پوست بگیرید و بادمجانها را به ۴ قسمت بزرگ تقسیم کنید. کدو ها را نیز طولی ببرید. فلفل دلمه ای را نیز چند تکه کنید.
گریل یا باربیکیو یا یک تابه نچسب را حاضر کنید و آن را کمی گرم کنید. بادمجان و کدو ها را با ۲ قاشق روغن زیتون کمی چرب کنید و در تابه یا باربیکیو قرار دهید. دانه های زیره را روی آنها بپاشید و آنها را کباب کنید. فلفل دلمه ای ها را نیز داخل تابه بریزید و با بقیه سبزیجات کباب کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کبابی را مرتبا برگردانید و این رو و آنرو کنید. نعناع را در مخلوط بریزید و خوب هم بزنید. ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید.
پنیر فتا را خرد کنید. مواد تابه را به کاسه سالاد انتقال دهید. نان خشک آسیاب شده، پنیر فتا، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را روی مواد سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
منبع : ایران کوک
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir