خانه » مقاله ها » تغذیه » موزهای سیاه شده خراب هستند؟
موزهای سیاه شده خراب هستند؟

موزهای سیاه شده خراب هستند؟

موزهای کاملا رسیده و یا ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زردرنگ خاصیت دارند. در این نوشتار به برخی خواص این موزها اشاره می شود.

مبارزه با سرطان

نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلول های تومور و سرطان کمک می کند. افزون بر این دارای فیبر بیشتری هستند که برای حفظ سلامت بدن مفید است.

ضد فشار خون 

موزهای لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می کند و می تواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.

انرژی زا

موز یک میوه بسیار انرژیک است. میزان زیادی کربن و آب دارد و غنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم می کند.

درمان سوزش معده 

موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود درآن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح PH خون خنثی می کند.

ضد اضطراب و افسردگی 

موز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام تریپتوفان است که به تقویت حافظه کمک می کند. علاوه بر این، خوردن موز باعث تولید سروتونین می شود که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی در می آورد و این خاصیت در موزهای سیاه بیشتر است.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران 

 

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*