خانه » مقاله ها » تغذیه » ‍سوپ سبزیجات
‍سوپ سبزیجات

‍سوپ سبزیجات

برای چهار نفر
سبزیجات (شامل هویج، لوبیای سبز، کدو و غیره ) ۴ فنجان
آب ۸ فنجان
دانه‌ی زیره ۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۶ دانه کامل
چوب دارچین ۱ تکه ۵/۲ سانتی
میخک ۳ دانه
هل ۱۰دانه
گی ۲ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
سبزیجات را شسته و به اندازه‌ی مناسب خرد کنید.
سبزیجات و آب را در ظرف بزرگ سوپ ریخته روی شعله ملایم بگذارید تا کمی ‌نرم شود. سپس ظرف را کنار بگذارید. دانه‌ها‌ی زیره، فلفل، دارچین، هل و میخک را کاملاً آسیاب کنید.
ظرف سوپ را با حرارت ملایم گرم کنید و مقداری گی در آن بریزید، سپس پودر ادویه را به آن اضافه کنید. کمی‌ تفت بدهید، دقت کنید نسوزند. حالا همه‌ی مواد را داخل سبزیجاتِ پخته بریزید، نمک اضافه کنید و هم بزنید. مدت ۲ دقیقه غذا را به جوش بیاورید.
همه‌ی سبزی‌ها وقتی به‌تنهایی خورده شوند تأثیر برانگیزنده یا آرامش‌بخش خاصی بر دوشاها دارند. برای مثال هویج واتا و کافا را آرام می‌کند اما ممکن است پیتا را به دلیل خاصیت گرمش افزایش دهد. حاصل پختن سبزیجات با این چاشنی‌ها سوپی سه دوشایی است که برای هر مزاجی مفید است.
برگرفته از صفحه ۸۴ کتاب: درمان خویشتن با آشپزی آیورودایی

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*