۱- بادرنجبویه : دم کرده ۵ گرم از برگ آن می تواند حساسیت را درمان کند.
۲- دارچین : پوست ساقه آن را به صورت پودر در آورده و مصرف ۵ گرم آن به صورت دم کرده بسیار مناسب است.
۳- شاه تره : برای مصرف آن، میزان ۵ گرم از برگ را با یک لیوان آب به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید، سپس صاف کنید و قبل از سرد شدن بنوشید.
۴- سیاهدانه : روزانه می توان ۱ تا ۲ گرم از دانه سیاهدانه به صورت له شده یا چای و یا موارد دیگر استفاده نمود.
۵- کاسنی : مخلوط کردن ۱ لیوان عرق کاسنی با یک چهارم لیوان عرق شاه تره می تواند به کارکرد کبد کمک کرده و در درمان حساسیت مفید باشد.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir