ورزش های استقامتی ۱۰ تا ۲۰ برابر حالت عادی، مصرف اکسیژن را افزایش می دهند که این مسئله تولید رادیکال های آزاد و در نتیجه تخریب عضلات و سایر بافت های بدن را افزایش می دهد و نهایتاً ظرفیت اجرا را کاهش مى دهد.
ویتامینE خاصیت آنتی اکسیدانی دارد ،
بعد از تمرینات شدید ورزشی باعث بازسازی سریع سلول های تخریب شده از ورزش می شود و باعث از بین رفتن سریع درد عضلانی می شود.
مکمل ویتامین E در ورزشکاران حرفه ای، یعنی افرادی که بطور دائم و پیوسته ورزش می کنند،
توصیه می شود، نه افرادی که بطور دلخواه ورزش می کنند.
منابع غذایی ویتامین E:
تخمه آفتابگردان.گوجه فرهنگی.بادام زمینی.اسفناج پخته.کلم بروکلی.فلفل دلمه ای قرمز.کدوی حلوای .زیتون.
میگو .ماهی قزل آلا.برگ خردل…
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir