سوپ عدس قرمز
۱ عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. ۲ حبه سیر را هم ریز رنده کنید. هردو را با ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون در قابلمهای مناسب تفت دهید. ۲ عدد هویج نگینی ریز خردشده، نصف قاشق تخم گشنیز پودر شده و نصف قاشق زیره به مواد بیفزایید.
بعد از اضافه کردن یکونیم پیمانه عدس قرمز، ۱ قرص عصاره مرغ یا سبزیجات را هم در ۳ پیمانه آبجوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد. در مرحله آخر پخت ۴/۱ پیمانه آبلیموی تازه اضافه کنید. برای سرو روی سوپ را با پاشیدن کمی فلفل قرمز و برگ خرد شده گشنیز تزیین کنید.
سوپ گوجه با پاستا
۲۰۰ گرم لوبیاسفید را چند ساعت خیس کنید. در قابلمهای ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. ۲ حبه سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود. نصف قاشق چایخوری آویشن و ۵ پیمانه فیله گوجهفرنگی هم به مواد بیفزایید.
۳ پیمانه آب مرغ هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید. بعد لوبیاها را اضافه و حرارت را کم کنید. وقتی لوبیا نیمپز شد، ۱ پیمانه پاستای فرمی اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و برای سرو سوپ آماده را با ۳-۲ قاشق جعفری خرد شده تزیین کنید.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir