اگر شما همچنان به رژیم غذایی مناسب برای گروه خونی علاقهمند هستید و میخواهید بر این اساس برنامه غذایی تعیین کنید، میتوانید از نکات راهنمای زیر کمک بگیرید.
گروه خونی O
افراد دارای گروه خونی O باید از مصرف گندم، محصولات لبنی و کافئین خودداری کنند. در عوض، استفاده از این مواد غذایی به آنان توصیه میشود: میوهها، سبزیها و گوشتهای بدون چربی و ترجیحا ارگانیک.
گروه خونی A
افراد دارای گروه خونی A باید بنیان رژیم غذایی خودشان را براساس مواد غذایی گیاهی تعیین کنند. در نتیجه اضافه کردن سویا، غلات و سبزیها به رژیم غذایی آنان ضرورت دارد. مصرف مواد غذایی طبیعی و ارگانیک نیز برای آنان مهم است.
گروه خونی B
افراد دارای گروه خونی B میتوانند از همه گروههای غذایی استفاده کنند. با این حال، خودداری از مصرف این مواد غذایی برای آنان بهتر است: ذرت، گندم، عدس، گوجهفرنگی، بادامزمینی، کنجد و مرغ. در عوض، آنان باید میزان استفاده از این مواد غذایی را افزایش بدهند: تخممرغ، محصولات لبنی کمچرب، گوشت بره و گوشت گوسفند.
گروه خونی AB
این افراد باید استفاده ازغذاهای دریایی مانند ماهی سالمون و همچنین محصولات لبنی و سبزیهای تیره را افزایش بدهند. پرهیز از مصرف کافئین و گوشتهای فرآوریشده و دودی نیز برای آنان ضروری است. در ضمن آنان باید حجم وعدههای غذایی را در طول روز کوچکتر کنند.
http://www.yogaacademy.ir