خانه » مقاله ها » مقاله های یوگا » طرز تهیه ۳ شربت سنتی تابستانی برای خنک شدن در روزهای گرم
طرز تهیه ۳ شربت سنتی تابستانی برای خنک شدن در روزهای گرم

طرز تهیه ۳ شربت سنتی تابستانی برای خنک شدن در روزهای گرم

موهیتو نعناع

 

«موهیتو نعناع» یکی از خوشمزه‌ترین شربت‌های تابستانی و بسیار محبوب که معمولا در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود اما شما به راحتی می‌توانید در منزل هم آن را تهیه و از طعم گوارای آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

 

آب: ۳ لیوان

شکر سفید: ۱ و نیم لیوان (اگر از شکر قهوه‌ای استفاده می‌کنید ۲ لیوان شکر لازم است)

برگ نعناع تازه: ۲ لیوان

شربت لیمو:  ۲ لیوان

آب لیموترش: ۱ لیوان

سودا یا آب گازدار:  ۸ لیوان

لیمو ترش: چند برش برای تزیین

 

طرز تهیه موهیتو نعناع

 

برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ لیوان از ۳ لیوان آب را با شکر مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب بریزید، این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر بگذارید.

برگ‌های نعناع را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. بعد از ۵ دقیقه، برگ‌های نعناع‌ را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید.  شربت لیمو، آب لیمو‌ترش و ۱ لیوان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید.  حالا مخلوط شکر و آب و افشره نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید. در نهایت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برش‌های نازک لیمو  و چند برگ نعنا سرو کنید.

 

 

شربت بهار‌نارنج

 

شربت بهار‌نارنج

 

اگر هم می‌خواهید خنک شوید و هم در روزهای گرم تابستان یک خواب راحت داشته باشید یکی از بهترین شربت‌های تابستانی را امتحان کنید. شربت بهار‌نارنج را هم با عرق بهار‌نارنج و هم با شکوفه درخت نارنج یا همان شکوفه بهار‌نارنج می‌توانید تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه با عرق بهار‌نارنج

 

عرق بهار نارنج: ۲ لیوان

شکر:  ۵ لیوان

آب لیموترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری

آب: ۳ لیوان

 

طرز تهیه

 

برای تهیه شربت بهار‌نارنج با عرق بهار‌نارنج ابتدا شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. این محلول باید آن‌قدر روی حرارت ملایم بماند تا قوام پیدا کند و غلیظ شود. چند دقیقه قبل از قوام آمدن ترکیب فوق، یک قاشق آب ‌لیمو‌ترش تازه به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن آب لیموترش، شربت حدود ده دقیقه دیگر بهتر است بجوشد. بعد از غلیظ شدن و قوام آمدن شربت (کمی رقیق‌تر از شیره مربا) آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. اگر قصد دارید این نوشیدنی را طی چند روز مصرف کنید آن را در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید به اندازه دلخواه عرق بیدمشک و تخم‌شربتی هم به این شربت اضافه کنید.

 

شربت تخم‌شربتی

 

شربت تخم‌شربتی

 

مواد لازم

شکر ۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

تخم‌شربتی ۲ قاشق سوپ‌خوری

عرق نسترن ۱/۲ پیمانه

عرق بهارنارنج ۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه

تخم‌شربتی‌ها پاک کنید و بخیسانید تا حسابی لعاب پس بدهند. حالا شکر را به همراه یک پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود و چند جوش بزند. سپس قابلمه حاوی آب و شکر را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

تخم شربتی، عرق نسترن، عرق بهارنارنج و مقداری آب به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. شربت شما آماده است. موقع نوشیدن آن را هم بزنید تا تخم شربتی‌ها در آن شناور شوند. تخم شربتی از جمله مفیدترین و بهترین شربت‌های تابستانی است.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

 

 

۴ نظر

  1. تو این هوای گرم خیلی میچسبه .ممنون

  2. من از طریق سایت شما تو بخش تغذیتون خیلی سوپ ها و غذاهاتونو درست کردم .خیلی خوبه ک هستیدوسایتتون پراز مطالب بدرد بخورهههههه.مرسیییییییی

جوابی بنویسید سمیه اندرواژ جواب را باطل کن

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*