گرمازدگی

گرمازدگی

خطر گرمازدگی چه کسانی را بیشتر تهدید می کند؟
افراد مسن، افراد چاق، کسانی که با بیماری های قلبی و عروقی دست و پنجه نر می کنند، کودکان، افراد ضعیف، کسانی که به نوشیدنی های الکلی اعتیاد دارند، معلولان، بیماران روانی، کسانی که از داروهای خاصی استفاده می کنند، افرادی که دچار کاهش آب بدن شده اند، کسانی که برای مدت طولانی زیر حرارت مستقیم خورشید قرار گرفته اند.

علائم گرمازدگی چیست؟
احساس ضعف، سرگیجه، اسهال، سردرد، بی هوشی و غش، خستگی، درد عضلات، گرفتگی عضله ها، بالا رفتن دمای بدن، احساس گرما و تب شدید، داشتن حالت تهوع و استفراغ، رنگ پریده شدن پوست صورت، ادرار زرد پررنگ متمایل به نارنجی، کاهش فشار خون، پوست خشک و داغ، کم شدن مقدار ادرار و… از علائم گرمازدگی هستند.

درمان گرمازدگی
دور شدن از محل: تا جایی که ممکن است باید از محیط گرم و بدون تهویه مناسب و نور مستقیم خورشید، دور شد.
مراجعه سریع به یک مرکز درمانی: فرد گرمازده بهتر است که سریعا به بیمارستان انتقال داده شود و فورا اقدامات لازم پزشکی برایش انجام شود.
کاهش دمای بدن: دمای بدن باید فورا پایین بیاید. درآوردن لباس های فرد و نوشاندن آب خنک می تواند کمک بزرگی باشد. همچنین می توان از یک اسفج یا حوله که با آب سرد خیس شده است، کمک گرفت. تکه های یخ را می توان با هماهنگی و به آرامی به بدن فرد بمالید. و او را باد بزنید.
تامین آب بدن: انسان در اثر گرمازدگی و عرق کردن، ممکن است آب زیادی از دست بدهد. با صلاح دید پزشک می توان از سرم های قندی – نمکی و مایعات خوراکی استفاده کرد.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*