خانه » مقاله ها » تغذیه » طرز تهیه ی توپ خرمایی
طرز تهیه ی توپ خرمایی

طرز تهیه ی توپ خرمایی

مواد مورد نیاز:

پودر نارگیل: نصف لیوان ، گردو: ۱۰۰ گرم ، خرمای چرخ شده: ۵۰۰ گرم ، دارچین: به میزان لازم ، شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم ، مغز فندق: به تعداد توپک ها

طرز تهیه:

شکلات را به روش بن ماری و روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.

سپس دارچین را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوطش نمایید

دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.

یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.

منبع : مجله پزشکی دکتر سلام

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*