خانه » مقاله ها » تغذیه » تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی
تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

آش شلغم برای سرماخوردگی بسیار مناسب است. در حالی که طعم بی نظیر و دلچسبی دارد، مانند یک داروی قوی اثر می کند. این آش خوشمزه را می توانید با کوفته ریزه تهیه کنید. آش شلغم با گوشت، شکل مجلسی تری دارد و در فصل زمستان برای سرو پیش غذا مناسب است.

 

 

مواد لازم برای آش شلغم 

 شلغم نگینی خرد شده ۵۰۰ گرم
 عدس یا ماش  نصف پیمانه
 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 برنج نیم دانه نصف پیمانه
 پیاز بزرگ ۲ عدد
 اسفناج، گشنیز، تره و جعفری (سبزی آش)  ۳۵۰ گرم پاک شده
 آب یا عصاره ی گوشت ۸ تا ۱۰ لیوان

 

برای طرز تهیه آش 

ابتدا پیازها را رنده کنید و آن را با روغن سرخ کنید، سپس به آن کمی زردچوبه اضافه کنید، سپس به آن عدس یا ماش را اضافه کنید و بگذارید بجوشد زمانی که عدس یا ماش نیم پز شدند برنج نیم دانه را اضافه کنید اگر آب آن کم شده بود آب گوشت یا عصاره ی گوشت را با آب جوش به آش اضافه کنید.

 

در این مرحله سبزی و شلغم های خرد شده را اضافه کنید. سپس نمک آن را بچشید و مقداری نمک و فلفل و اگر لازم بود زردچوبه به آن اضافه کنید و اجازه بدهید آش شلغم جا بیفتد.

 

سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و آن را با نعنا داغ و کشک تزیین کنید.

 

برای طرزپخت آش شلغم خوشمزه با گوشت: حدود ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز بدهید و به صورت قلقلی های کوچک، داخل روغن با پیازها کمی تفت بدهید البته باز هم اشاره می کنم برای سرماخوردگی اصلا سرخ نکنید بلکه حدود ۱ ساعت آخر به به صورت قلقلی به آش اضافه کنید.

 

 برای پخت آش شلغم می توانید شلغم ها را پوست بگیرید یا با پوست خرد کنید.

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*