خانه » مقاله ها » تغذیه » طرز تهیه سوپ عدس و برنج
طرز تهیه سوپ عدس و برنج

طرز تهیه سوپ عدس و برنج

مواد لازم برای طرزتهیه سوپ عدس:

 عدس ریز  ۲ پیمانه
پیاز بزرگ   ۱ عدد
 برنج نیم دانه نصف پیمانه 
 گوشت  ۱۰۰-۲۰۰ گرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه و دارچین به مقدار لازم 

ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید در حدی که نرم شوند سپس گوشت را اضافه کنید و با مقداری آب بپزید و اجازه بدهید گوشت نیم پز شود سپس عدس های از قبل خیس خورده را اضافه کنید. و برنج ها را بشویید و اضافه کنید. زمانی که گوشت به طور کامل پخت نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. می توانید این سوپ را سفت بگیرید مانند آش شله قلمکار و حتی آن را بکوبید اگر دوست نداشتید می توانید آن را شل تر بپزید این کاملا سلیقه ای است.

در مرحله ی آخر پخت دارچین را به آن اضافه کنید.

چاشنی این سوپ لیموترش است که هنگام سرو می توانید به آن اضافه کنید.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*