مواد لازم برای طرزتهیه سوپ عدس:
عدس ریز | ۲ پیمانه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
برنج نیم دانه | نصف پیمانه |
گوشت | ۱۰۰-۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید در حدی که نرم شوند سپس گوشت را اضافه کنید و با مقداری آب بپزید و اجازه بدهید گوشت نیم پز شود سپس عدس های از قبل خیس خورده را اضافه کنید. و برنج ها را بشویید و اضافه کنید. زمانی که گوشت به طور کامل پخت نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. می توانید این سوپ را سفت بگیرید مانند آش شله قلمکار و حتی آن را بکوبید اگر دوست نداشتید می توانید آن را شل تر بپزید این کاملا سلیقه ای است.
در مرحله ی آخر پخت دارچین را به آن اضافه کنید.
چاشنی این سوپ لیموترش است که هنگام سرو می توانید به آن اضافه کنید.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران