خانه » مقاله ها » تغذیه » پیشگیری از ویروس کرونا با مصرف انواع خوراکی ها
پیشگیری از ویروس کرونا با مصرف انواع خوراکی ها

پیشگیری از ویروس کرونا با مصرف انواع خوراکی ها

از مهم ترین اقدامات پیشگیرانه این است که ابتدا بهداشت فردی رعایت شود و اولین موضوع در این زمینه شستن دست ها و تقویت سیستم ایمنی بدن است.

با مصرف این موادغذایی می ‌توان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد:

تاثیر رژیم غذایی بر افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس کرونای جدید این است که افراد در این دوره، از مصرف غذا‌های سنگین و دیرهضم مانند ماکارونی و آش ‌های غلیظ خودداری کنند.

مصرف غذا‌های لطیف و دارای هضم راحت مانند میوه ها و سبزیجات را ضروری خواند و استفاده از غذا‌های دارای ویتامین «ث» را به مردم توصیه می کنیم.

مهمترین مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از کرونا، مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل و عناب بسیار مفید است.

 

در این زمان ویتامین C لازم برای بدنتان را تامین کنید. مرکبات و میوه های سرشار از ویتامین C برای پیشگیری و درمان بیماری کرونا ویروس و انواع آنفولانزا عبارتند از:

 

زنجبیل

زنجبیل یک ماده غذایی دیگر برای پیشگیری و درمان عفونت‌های ویروسی است. زنجبیل به کاهش التهاب کمک می‌کند، که همین امر می‌تواند به کاهش گلودرد و سایر بیماریهای التهابی ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا و ابتلا به انواع مختلف ویروس کرونا کمک کند.

کلم بروکلی

اگر به دنبال راه‌های درمان و پیشگیری بیماری کرونا ویروس یا انواع آنفولانزای فصلی و جدید هستید حتما کلم بروکلی را در برنامه غذایی روزانه تان جا دهید.

سیر

خواص تقویت کننده سیستم ایمنی سیر از غلظت سنگین ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین ناشی می شود و این یک خبر خوب برای پیشگیری و درمان تکمیلی و جانبی بیماری کروناویروس و انواع آنفولانزا است.سیر را می توانید به صورت خام و پخته در غذاها استفاده کنید.

آویشن

آویشن از جوشانده های موثر برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا و درمان سرفه می باشد. پس بهتر است این مدت به جای چایی از جوشانده ی آویشن استفاده کنید.

آویشن را به مدت نیم ساعت دم کنید و میل کنید مدت زمان زیاد دم کردن آن تاثیر آن را از بین می برد. اجازه ندهید بیشتر از نیم ساعت دم بکشد.

 

مصرف دمنوش

مصرف دمنوش های گل گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان به عنوان دمنوش های مؤثر در پیشگیری از ابتلا به کرونا می باشند.

 

انواع بادام

انواع آجیل و مغزها مثل انواع بادام سرشار از ویتامین E هستند و همچنین چربی‌های سالم دارند. ویتامین E بیشتر به تقویت یک سیستم ایمنی سالم کمک می‌کند. ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است، به این معنی که نیاز به چربی دارد تا به درستی جذب شود. ویتامین E هم می‌تواند از ابتلا به انواع ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری کند به همین دلیل در رده‌ی دوم بعد از ویتامین‌ C قرار می گیرد.

 

عسل

عسل یکی از مواد مغذی برای بدن است در این مدت شیوع بیماری کرونا سعی کنید هر روز یک لیوان آب عسل و لیموترش میل کنید. تا سیستم ایمنی بدنتان بالا برود.

 

ارده و شیره انگور

این مواد غذایی طبعی گرم دارند حتما آن را استفاده کنید مخصوصا افرادی که کم خون هستند زیرا کم خونی باعث کاهش سیستم ایمنی بدن می شود. و این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را بالا می برد.

 

انواع حبوبات

مصرف انواع حبوبات را جز وعده های غذایی خود قرار بدهید.

 

ویتامین A

ویتامین A در تقویت سیستم ایمنی بدن، نقش زیادی دارد مواد غذایی دارای ویتامین A تخم مرغ، جگر و لبنیات و انواع میوه‌ها و سبزی‌های رنگی و هویج، اسفناج، طالبی، کلم بروکلی، کلم بروکسل، گوجه فرنگی و انبه از منابع این ویتامین به شمار می‌آیند.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*