پیاز غنی از ویتامین C است. همچنین دارای مقادیر بالای فیبر است. ویتامین C موجود در پیاز یک ماده آنتی اکسیدان و ضد التهاب است. بنابراین در بیماران مبتلا به آسم بسیار موثر است. پیاز در بیماران دیابتی باعث کاهش قند خون می شود. همچنین باعث کاهش فشار خون می گردد. پیاز کلا دارای تمام خواص سیر است. پیاز در رفع علایم ناشی از رماتیسم موثر است مصرف پیاز در درمان بیماران مبتلا به MS، اسکوربوت و شکنندگی عروق موثر است. منبع :irctr باز نشر : آکادمی یوگا مازندران http://www.yogaacademy.ir/ ادامه مطلب »
خاصیت کلم بروکلی
کلم بروکلی چه خاصیت هایی برای بدن ما دارد می خواهیم از فواید آن برای درمان سرطان سینه اشاره کنیم این سبزیجات در پیشگیری از ابتلا به این عارضه تاثیر زیادی دارد و می تواند برای مصرف بانوان گزینه مناسبی باشد طبق یافته محققان، ترکیب موجود در کلم بروکلی و سایر سبزیجات خانواده کلم ها موجب کاهش روند رشد سلول های سرطان سینه می شوند.به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، در حالیکه مطالعات قبلی ارزش ضدسرطانی سولفورافن (ترکیب موجود در انواع سبزیجات کلمی) را نشان داده اند، حال محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا در مطالعه ایی جدید دریافته اند که این ماده در کاهش روند پیشرفت سرطان هم نقش دارد. این یافته ها حاصل اولین مطالعات بالینی مربوط به بررسی تاثیر سولفورافن بر بافت سینه زنان مبتلا به سرطان سینه است. در این مطالعه به ۵۴ زن مشکوک به ابتلا به سرطان سینه، به طور تصادفی ماده دارونما یا مکمل های تامین کننده سولفورافن داده شد. میزان سولفورافن دریافتی توسط این زنان معادل حدوداً یک فنجان کلم بروکلی در روز بود. «امیلی هو»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج این تحقیق بسیار گفت آور بود. ما شاهد کاهش نشانگرهای رشد سلول بودیم که به معنای ... ادامه مطلب »
اهمیت قرار دادن قارچ در غذای روزانه
قارچ را به لیست مواد خوراکی تان اضافه کنید و سعی کنید آن را در خوراکی های روزانه تان اضافه کنید متخصصین تغذیه استفاده از قارچ را در برنامه غذایی شما بسیار مفید و حائز اهمیت میدانند قارچها میتوانند به عنوان یک ماده مغذی و با قیمت مناسب برای تهیه غذای اصلی به کار روند. قارچها مملو از کالری و غنی از ویتامینها و مواد معدنی هستند. یک فنجان قارچ خام خرد شده حاوی حدود ۲۰ کالری است. قارچها میتوانند منبع خوب پتاسیم هم باشند و بسته به انواعشان منبع غنی سلنیم و مس هم هستند. به گزارش healthday، برای افزودن قارچها به غذاهای روزانهتان میتوانید از این شیوهها استفاده کنید: قارچها را کباب یا در مدت کوتاهی در روغن داغ برشته کنید، بعد آنها را به یک پاستای ساختهشده از غلات سبوسدار و سس مطلوبتان بیفزایید. قارچها به همراه سبزیها دیگر در یک نان تهیهشده با غلات سبوسدار بپیچید و بخورید. گوجه، کدو، فلفل و قارچ را سیخ کنید و بهآرامی کبابشان کنید. قارچها را به املت یا به بالای پیتزا اضافه کنید. منبع : بیتوته باز نشر : آکادمی یوگا مازندران http://www.yogaacademy.ir/ ادامه مطلب »
ماست های مضر برای سلامتی بدن
بهتر است در خرید و مصرف ماست به نکات ایمنی در این زمینه دقت کنید سعی کنید از مصرف برخی ماست ها که به سلامتی تان خطرناک هستند پرهیز کنید این نوع ماست ها تاثیرات منفی زیادی روی سلامتی ما میگذارند! برخی مواد موجود در ماست علاوه بر این که ممکن است سلامتی را به خطر بیندازد کیفیت این محصولات را پایین میآورد. ماست خوراکی محبوب افراد بسیاری در سراسر دنیا است و حاوی باکتریهای مفید و انواع ویتامینها است اما اخیرا نشان داده شده است که در برخی ماستها مواد افزودنی وجود دارد که مصرف آنها را زیر سوال میبرد. متاسفانه این مواد افزودنی در برچسب موجود روی محصول نوشته نمیشود. نتایج تحقیقاتی که بر روی مواد سازنده ماستها انجام شد وجود ۴ ماده خطرناک را در ماست تشخیص داد که این ۴ماده از این قرارند: شکرهای فرآوریشده دستگاه گوارش نمیتواند این نوع شکر را بهراحتی هضم کند. این شکرها از نظر ژنتیکی دستکاری میشوند و با موادی همچون اسید هیدروکلریک و هیدروکسید سدیم فرآوری میشود و به آن کربن فعال افزوده میشود. کاراگینان این پلیساکارید از جلبک قرمز به دست میآید. دانشمندان هشدار دادهاند که مصرف این ماده مضر است و سبب التهاب دستگاه گوارش و افزایش برخی ... ادامه مطلب »
فواید استفاده از تخم مرغ
مصرف تخم مرغ تاثیرات مفید زیادی روی سلامتی ما میگذارد باعث پیشگیری از انواع سکته ها و عارضه های قلبی می شود اگر می خواهید قلبی سالم داشته باشید که برایتان مثل ساعت کار کند مصرف تخم مرغ را فراموش نکنید به نقل از دیلی میل، پژوهشگران به افراد اطمینان خاطر میدهند خوردن یک عدد تخم مرغ در روز باعث آسیب به قلب و افزایش سطح کلسترول بد خون نمیشود. گفتنی است، به گفته محققان کلسترول موجود در تخم مرغ باعث افزایش خطر حمله قلبی در افراد نمیشود، هر چند برخی افراد به صورت ژنتیکی به کلسترول حساسیت دارند. تخم مرغ غنی از پروتئین است و یک ماده خوراکی بسیار ضروری برای حفظ سلامت بدن محسوب میشود. پژوهشگران در تحقیقات جدید خود رژیم غذایی حاوی کلسترول را عامل ایجاد بیماریهای قلبی نمی دانند. این یافتهها حاصل تحقیقات پزشکان در یک پروژه ۲۱ ساله به روی ۲۳۰ مرد که دچار سکته قلبی شدهاند بوده است . در این پژوهش حدود ۳۲ و نیم درصد از افراد دچار حمله قلبی حامل APOE4 بودهاند. پژوهشگران در یک پروژه همسو عادات غذایی حدود ۱۰۳۲ مرد بین سنین ۴۲ و ۶۰ سال در کشور فنلاند را مورد بررسی قرار داده و دریافتهاند جز در مواردی ... ادامه مطلب »
تاثیرات چغندر روی پوست و مو
چغندر چه استفاده هایی برای پوست و موی ما دارد و در چه زمینه هایی مفید است چگونه می توانیم از آن استفاده کنیم چه کاربردهایی برای زیبایی مان می تواند داشته باشد اگر آب لبو را هر شب قبل از خواب روی لبهای خود بمالید بعد از گذشت چند روز لبان شما از حالت رنگ پریده خارج شده و دارای برق زیبایی خواهند شد.برطرف نمودن هاله سیاه دور چشم استرس درمحل کار، محل زندگی وخواب ناکافی ممکن است منجر به ایجاد هاله سیاه اطراف چشم و چشمان پفآلود شود. به کار بردن منظم آب چغندرمنجر به شفافیتهاله دور چشم میشود. ایجاد درخشندگی در لبها اگر آب لبو را هر شب قبل از خواب روی لبهای خود بمالید بعد از گذشت چند روز لبان شما از حالت رنگ پریده خارج شده و دارای برق زیبایی خواهند شد. برطرف کردن خطوط تیره روی گردن اغلب مردم از خطوط سیاه ایجاد شده روی گردن خود غافل هستند. اگر گردن خطوط نامناسبی داشته باشد زیبایی صورت را تحت تاثیر قرار میدهد. این بار میتوانید از آب چغندر استفاده کنید. مقدار کمی از آن را روی گردن بمالید و به آرامی ماساژ دهید. اگر این کار برایتان دشوار بود میتوانید آب چغندر را داخل ... ادامه مطلب »
مصرف غذا های دریایی
اگر به فکر سلامت مغزتان هستید توصیه می کنیم از غذاهای دریایی کمک بگیرید و به این ترتیب مانع زوال عقل خود شوید فرآورده های دریایی تاثیر زیادی در سلامتی مغز شما میگذارند! به نقل از دیلی میل،براساس جدیدترین پژوهشها، مصرف غذاهای دریایی میتواند باعث کاهش سرعت پیشرفت بیماری آلزایمر در مبتلایان شود. گفتنی است، بیمارانی که حتی یک وعده غذایی در هفته محصولات دریایی مصرف کردهاند، دچار آسیب مغزی بسیار کمتری به نسبت سایر افراد شدهاند. بررسیها نشان میدهند، کارشناسان تمامی محصولات دریایی را برای جلوگیری از زوال مغز مفید میدانند. این یافتهها حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه شیکاگو بر روی مغز ۲۸۶ نفر است که در اثر ابتلا به بیماری آلزایمر جان خود را از دست دادهاند. مصرف بین یک الی سه وعده غذاهای دریایی در هر هفته میتواند سبب آسیب کمتر به مغز شود. نتایج این مطالعه در مجله پزشکی JAMA به چاپ رسیده است و پزشکان وجود اسیدهای چرب امگا ۳ را در غذاهای دریایی عامل اصلی سلامت مغز و جلوگیری از آسیبهای مغزی عنوان کردهاند. در عین حال پزشکان دریافتهاند افرادی که از مکملهای روغن ماهی استفاده میکنند، اثرات کمتری به نسبت افرادی که از فرآوردههای دریایی طبیعی استفاده میکنند در درازمدت به دست میآورند. کارشناسان ... ادامه مطلب »
ارزش غذایی کشمش
ارزش غذایی کشمش چه میزان است این تنقلات برای خردسالان بسیار انتخاب خوبی است می تواند میان وعده ای مغذی و مفید باشد کشمش خواص زیادی برای بدن بهمراه دارد در ادامه مطلب بیشتر به آن میپردازیم کشمش در انواع سبز و سیاه مورد علاقه همه به ویژه کودکان است و در فرهنگهای سراسر جهان کاربرد ویژه خود را در تهیه مواد غذایی یا دسرهای مختلف دارد. به نقل از organicfacts، کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف میشود. کشمش مانند سایر میوههای خشک شده، ابزاری مناسب برای به دست آورن وزن از راه سالم است. کشمش دارای سطوح بالایی از کاتچین؛ آنتی اکسیدان در خون است. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکالهای آزاد در سراسر بدن میروند. کشمش حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است که منجر به کاهش تنش رگهای خونی و کاهش فشار خون میشود. در بسیاری از مطالعات نشان داده شده که کشمش منجر به تنظیم لپتین و گرلین؛ هورمونهای مسئول اشتها میشود. کسانی که این خوراکی را در رژیم غذایی خود دارند، شانس کمتری برای ابتلا به پرخوری و در نهایت ابتلا به دیابت دارند. کشمش حاوی مقدار زیادی آهن است. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین ... ادامه مطلب »
عوارض مصرف زیاد زرد چوبه و فلفل
آیا می دانستید نباید بیش از حد در مصرف فلفل و زردچوبه زیاده روی کنید و با این کار سلامتی تان را در خطر قرار ندهید چون موجب بروز واکنش های التهابی در بدن شما می شوند و حد تعادل را در مصرف اینگونه ادویه ها باید رعایت کنید یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه، گفت: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده میشود. دکتر محمد صفریان در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه، افزود: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده یا ناراحتیهای گوارشی میشود. همچنین در کسانی که حساسیت دارند ممکن است مشکل ایجاد کرده و موجب بروز سرطان معده یا مری شود، اما استفاده از آن در حد معمول خوب است. وی با بیان اینکه مصرف زیاد فلفل به کاهش وزن کمک نمیکند، افزود: فلفل کمی متابولیسم بدن را افزایش میدهد، اما نه در حدی که منجر به کاهش وزن شود. همچنین مصرف ادویه برای زنان باردار، کودکان و بیماران قلبی نیز منعی ندارد. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف ادویه بستگی به عادتهای غذایی دارد، ادامه داد: کسانی که در هند و پاکستان زندگی میکنند و غذاهای خیلی تند مصرف میکنند به دلیل عادت ... ادامه مطلب »
فواید ترک کافئین
ترک کافئین چه فوایدی برای بدن دارد و با کنارگذاشتن آن از چه عارضه هایی در امان می مانیم می خواهیم تغییرات بدن پس از ترک کافئین را بدانیم مصرف زیاد آن آسیب های زیادی به سلامتی مان میزند کافئین مادهای است که در کنار فوایدی همچون افزایش عملکرد حافظه و سطح هوشیاری معایب و اثرات جانبی بسیاری دارد. در اینجا به ۶ مورد از فواید ترک کافئین اشاره میکنیم که زندگی شما را متحول میکند. ۱-کافئین نمیگذارد شما لاغر شوید. با استفاده از نوشیدنیهایی همچون قهوه و چای که حاوی مقادیر زیاد کافئین هستند افراد کالری بدن خود را افزایش میدهند. بیشتر اوقات افراد در کنار نوشیدنیهای کافئیندار برای خوشطعم کردن آنها از خامه و یا شکر استفاده میکنند و از این طریق روند کاهش وزن خود را معکوس میکنند. ۲-کافئین به طور موقت موجب افزایش اشتها و پرخوری میشود. مدت کوتاهی بعد از مصرف کافئین به علت افزایش متابولیسم بدن ممکن است احساس گرسنگی کنید. ۳-کافئین سوخت و ساز بدن را سرعت میبخشد اما در عین حال خاصیت اسیدی دارد و ممکن است شما را دچار مشکل کند. علاوه بر این مصرف زیاد کافئین برای کبد مضر است و ترشح اسید معده را افزایش میدهد. ۴-کافئین اگر ۶ ... ادامه مطلب »
افزایش طول عمر با خوردن میوه
اگر می خواهید مانع پیری زودرس شوید توصیه می کنیم از برخی میوه های موثر در این زمینه استفاده کنید تا در افزایش سلامتی خود نقشی داشته باشید و به طول عمرتان کمک کنید پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسی سوابق پزشکی ۱۲۴ هزار نفر در مدت ۲۴ سال، به نقش مهم مواد موسوم به فلاونوئیدها که به میوهجات و سبزیجات رنگ می دهند، در حفظ سلامت، کاهش وزن و جلوگیری از گسترش پیری پی بردند. ترکیبات طبیعی که به غذا رنگ و طعم میدهند، نقش مهمی در سلامت انسان میتوانند ایفا کنند. یافتههای این دانشمندان نشان داده که خوردن انواع توتها و انگور از پیری زودرس جلوگیری میکند. پیش از این نقش ترکیبات موسوم به فلاونوئید درکاهش فشار خون و کلسترول مشخص شده بود. تحقیقات جدید نشان میدهد که این ترکیبات به کاهش وزن و بهبود زندگی جنسی انسان نیز کمک میکنند. پژوهشگران دانشگاه هاروارد در تحقیق تازه خود نشان دادهاند که با خوردن تعداد انگشتشماری انگور در روز می توان به نحو مؤثری کاهش وزن داد. پیش از این نقش فلاونوئیدها در کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی و سرطان برای دانشمندان شناخته شده بود اما نقش آنها در حفظ وزن ... ادامه مطلب »
پنج اشتباه درحین غذا خوردن
گاهی اوقات در زمینه غذاخوردن اشتباهات زیادی مرتکب می شویم و حواسمان نیست چه آسیبی به سلامتی مان میزنیم می خواهیم به برخی از این اشتباهات رایج و شایع اشاره کنیم در اینجا به ۵ اشتباه در غذا خوردن اشاره میکنیم که باعث مضر و سمی شدن غذاهای سالم و یا منجر به از بین رفتن خواص آنها میشود. ۱-توت فرنگی را خرد میکنید. توت فرنگی را هنگام خوردن نبرید و آن را کامل بخورید زیرا برخی مواد مغذی و ویتامینهای موجود در آن به خصوص ویتامین C به اکسیژن و نور حساس است. زمانی که شما توتفرنگی را میبرید، برخی مواد مفید آن را از بین میبرید. ۲-سیر را در فضای آزاد قرار نمیدهید. سیر دارای آنزیمی به نام آلیسین است که ضدسرطان است و هنگامی که در معرض اکسیژن قرار گیرد، فواید آن موثرتر میشود. به همین دلیل بهتر است قبل از اینکه سیر را به غذا وارد کنید آن را خرد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فضای باز قرار دهید تا آلیسینهای موجود در آن بهخوبی فعال شود. ۳-آب ماست را بیرون میریزید. آبی که بر روی ماست جمع میشود سرشار از پروتئین و ویتامین B12 و مواد معدنی همچون کلسیم و فسفر است و نباید ... ادامه مطلب »
مضرات شیر های طعم دار
خوردن شیرهای طعم دار چه تاثیری روی بدن ما میگذارد این نوع شیرها چه نوع مواد افزودنی در خود جای داده اند متخصصین تغذیه مصرف این قبیل شیرها را برای کودکان مضر میدانند چون باعث بروز کم خونی و دیابت در آنان می شوند توصیه می کنیم از مصرف آن ها اجتناب کنید محمد حسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به برخی نکات در رابطه با مصرف شیرهای طعم دار گفت: شیرهای طعم دار مانند شیرموز، شیرکاکائو و شیر قهوه و … به دلیل وجود اسانس و شکری که به آنها افزوده شده توصیه نمیشود اما در صورتی که کودکان به دلیل طعم و یا بوی شیر معمولی از خوردن آن خودداری میکنند بهتر است از شیرهای طعم دار استفاده کنند. وی ادامه داد: در مصرف این شیرها به دلیل وجود افزودنیهای ذکر شده نباید زیاده روی شود و حدودا در هر روز یک عدد مناسب است و همچنین افرادی که دچار کم خونی هستند نیز باید از مصرف شیرکاکائو و قهوه خودداری نمایند. این متخصص در ادامه افزود: افرادی که در خانواده سابقه ابتلاء به دیابت دارند و همچنین کودکان چاق باید در مصرف این شیرها به دلیل شکر زیادی که به آنها ااضافه ... ادامه مطلب »
خواص چای سیاه
با نوشیدن چای سیاه بدن خود را در برابر انواع مشکلات قلبی بیمه می کنید می خواهیم بهترین روش های درمانی و خاصیت های مفید این چای برای بدن را در این مطلب برایتان بازگو کنیم با ما همراه باشید آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟ دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اکسیدان دارد. چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است. پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز میتواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدانها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدانها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است. فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی ... ادامه مطلب »
برای کاهش اشتها این خوراکی هارا بخورید
مهارکننده های طبیعی اشتها مزیت عمدۀ این مهارکننده ها این است که سلامت افراد را به خطر نمیاندازند، و مانند بسیاری از داروها نیستند که در داروخانه ها به فروش میرسند و بعد از مدتی به علت عوارض جانبی شدید از سطح بازار جمع آوری میشوند. خودتان را غرق در محصولاتی که قول میدهند با کم کردن اشتها، وزن تان را سریع پایین میآورند، نکنید. طبق مطالعات انجام شده، ممکن است با این کار سلامتی تان را به خطر بیندازید. به جای استفاده از این محصولات، باید نگاهی دوباره به بشقاب غذایتان بیندازید و خوراکی هایی را انتخاب کنید که به طور طبیعی خاصیت مهارکنندگی اشتها را دارند. آب و تمام نوشیدنی های بدون قند زمانی که آب یا هر نوشیدنی بدون قند دیگری مینوشیم، فیبرهای معده کشیده میشوند و این کشش باعث کاهش احساس گرسنگی میشود. این تأثیر مهارکنندگی اشتها بر اثر پر کردن معده ایجاد میشود. با این حال، باید حواستان باشد که آب مدت زمان زیادی در معده نمیماند و درنتیجه اثر سیرکنندگی آن کوتاه مدت خواهد بود. سوپ ها سوپ ها علاوه بر وجود مایعات که باعث سیر شدن میشوند، حاوی فیبر هم هستند و همان طور که میدانید فیبرها هم مهارکنندۀ اشتها هستند. سبزیجات خام ... ادامه مطلب »