رژیم غذایی یوگا ذهن را آرام کرده و احساسات سرکش آدمی را مهار می کند. رژیم غذایی یوگا راجاها را از مغز بیرون کرده و ساتوا و مدیتیشن را جایگزین آن می کند. تمامی احساسات می بایست از خلوص آکنده شده و سپس ذهن به تمرکز می رسد و پس از آن فرد به خودآگاهی می رسد. چشم ها می بایست خدا و کتاب مقدس را ببیند. گوش ها می بایست اوپانیشادها، رامایانا و بهاگاواتا را بشنود. زبان می بایست در مورد خدا صحبت کند. تمامی این موارد خوراک پاک برای احساسات محسوب می شوند. غذا در میان افراد مختلف فرق می کند. غذاهای گوشتی انسان را زمخت و حیوان صفت می کند. احساسات انسان را (خشم و شهوت) برانگیخته و افکار مسموم ارائه می دهد. شخص گوشت خوار قادر نیست متفکر و آگاه شود. مغز انسان به قدری کودن می شود که قادر نیست مسائل زندگی این دنیا و بعد از آن را حل نماید. ذهن انسان با رژیم گیاه خواری آرام، هوشیار و متفکر می گردد. گیاه خواری قدرت تمرکز و تصمیم گیری صحیح انسان را افزایش می دهد. همچنین دارای نیروی حیاتی بیشتری نسبت به گوشت حیوانات است. رژیم غذایی می بایست با دقت و ترتیب خاصی ... ادامه مطلب »
تغذیه در یوگا
اگربخواهیم از بنیه وسلامتی که براثرتمرینات یوگا بدست آورده اید،استفاده کنید بایستی توجه داشته باشید که چه می خورید و چطور می خورید. “شما همان چیزی هستید که می خورید .پس از خوراکیهای خوب استفاده کنید.” همه یوگی ها نسبت به مردم عادی غذای کمتری مصرف می کنند ولی درعین حال سلیقه خوبی درباره انتخاب غذا دارند و از خوراکیهای خوب لذت می برند . بیشتر یوگی ها گوشت نمی خورند ویاخیلی کم از گوشت استفاده می کنند.غذای اکثرآنها میوه و سبزی و غذاهای گیاهی توام با شیرو فراورده های آن است.البته بعضی از یوگی ها مطلقا” گیاهخوارند .ریشه اعتقادات گیاهخواری را باید در احساس ترحم واکراه از آزردن حیوانات جستجوکرد. موضوع تغذیه با سرزمین و فرهنگ هرکسی ارتباط دارد. نوع آب و هوا وشفل افراد درنوع تغذیه آنها اثرمی گذارد.درکشورهای سردسیر وبرای افرادی که کار بدنی می کنند غذاهای پرکالری وچرب لازم است.ولی کسانی که کاربدنی زیادی ندارند و در آب وهوای ملایمی زندگی می کنند می توانند از غذاهای کم کالری و غذاهای گیاهی سبک بیشتر استفاده کنند. آشنایی با آشپزی صحیح به طوری که ازارزش غذایی خوراکیها کاسته نشود اهمیت زیادی دارد. اصل کلی آن است که غذاهایی را که می توان به طور خام مصرف کرد ... ادامه مطلب »
پاکسازی درون(تغذیه بهتر، زندگی سالمتر )
در دهه های اخیر برنامه ریزی های بسیاری در زمینه تغذیه و عادت های غذایی انجام و دستورالعمل های جامعی ارائه شده است ولی متاسفانه عمل به بسیاری از آنها در دراز مدت چندان موفقیت آمیز نمی باشند. علت این امر فقدان پیش زمینه برای تغذیه مناسب است و این پیش زمینه ، داشتن دستگاه گوارش سالم و پاکسازی شده است که اکثر افراد بدون دارا بودن آن برنامه غذایی خود را شروع می کنند. تغذیه برابر است با حاصل ضرب عامل غذا در عامل گوارش(گوارش× غذا = تغذیه) .ولی اگر در عامل گوارش مشکلی رخ دهد ، بدن هرگز قادر به تغذیه کامل نخواهد بود. پس قبل از دسترسی به تغذیه مناسب تر لازم است دستگاه گوارش پاکسازی شده و منظم کار کند . طبق تحقیقات انجام شده دستگاه گوارش اغلب افراد پاک نیست و به خوبی کار نمی کند. انباشته شدن مواد زائد در دستگاه گوارش موجب سمی شدن آن می شود و در نتیجه دستگاه گوارش به صورت منبع خطرناک مواد سمی در می آید که باعث از دست دادن سلامتی ، جوانی و شادابی و پیدایش بیماری و پیری می شود. این امر به علت پرکردن بیش از حد دستگاه گوارش از مواد گوناگون غذایی به ... ادامه مطلب »
رژیم غذایی خام گیاهخواری
رژیم خام گیاهخواری ، تغذیه با مواد خام گیاهی است که طبیعت آن را در برابر اشعه خورشید ساخته و پرداخته و در اختیار بشر قرار دادهاست، بدون این که دخالتی از نظر پختن، حرارت دادن، بو دادن و کنسرو کردن در آن بشود و یا فعل و انفعالات شیمایی در آن انجام گردد تا در نتیجه موجب تغییر حالات فیزیکی یا شیمیایی آن بشود پژوهشهای جدید نشان میدهد رژیمهای غذایی مبتنی بر گیاهخواری میتواند کلید زندگی طولانی باشد. بر طبق این بررسیها، کاهش مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت میتواند روند پیر شدن را در انسان کاهش داده و امید به زندگی را نیز به طور قابل توجهی افزایش دهد. دانشمندان سالهاست که اعتقاد دارند رژیمهای غذایی کم کالری که میزان مصرف کالری در آنها تقریبا ۶۰ درصد رژیمهای امروزی است میتواند منجر به افزایش عمر انسانها شود. بر اساس کشف جدید، مردم بدون نیاز به کاهش میزان کالری که در طول روز مصرف میکنند میتوانند با کمتر مصرف کردن مواد پروتئینی مانند گوشت، مرغ و ماهی و… عمر خود را افزایش دهند. خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. در این رژیم غذایی همه غذاها با منشاء حیوانی، و همه غذاهای طبخ شده در دمای بالاتر از ... ادامه مطلب »
نوشیدنی کشنده سلول های سرطانی
نوشیدنی معجزه آسا کشنده سلول های سرطانی این نوشیدنی معجزه آسا قدمت طولانی دارد.فرد مشهوری به نام آقای ستو (Mr. Seto) به کارکرد این نوشیدنی سوگند خورده و سعی دارد تا توجه مردم را به این نوشیدنی جلب کند. این نوشیدنی از تشکیل و رشد سلولهای سرطانی در بدن جلوگیری می کند. آقای ستو سرطان ریه داشت. یکی از گیاه شناسان معروف چینی این نوشیدنی را به وی معرفی کرده بود. او با پشتکار فراون به مدت ۳ ماه روزانه از این نوشیدنی استفاده کرد و اکنون سلامتی خود را بدست آورده است، با تشکر از این نوشیدنی !! نام این نوشیدنی “Miracle juice” است. طرز تهیه ی آن هم بسیار ساده است. شما به یک چغندر، یک هویج و یک سیب نیاز دارید. میوه های بالا را با دقت بشویید، پوست آنها را جدا کنید، تکه تکه کنید، با هم مخلوط کنید و آب آنها را بگیرید و سریعا بنوشید.برای خوشمزه شدن این نوشیدنی می توانید لیموی تازه نیز به آن اضافه کنید. این نوشیدنی معجزه آسا برای بیماری های زیر موثر خواهد بود. ۱- مانع رشد و پیشرفت سلولهای سرطانی می شود. (به علت داشتن قدرتمندترین ترکیب ضد سرطانی دنیا به نام فوکایدن fucoidan) ۲- از بیماری های ... ادامه مطلب »
کلم فصلی بخورید
تصور اغلب مردم از کلم یک ماده غذایی خوشایند وخسته کننده است.اما بخاطر طعم خنثی و نا مشخص آن یک زمینه ی عالی برای انواعی از دستورات غذایی می باشد. نقش کلم به عنوان یک طعم دهنده یا یک بخش از خوراک اصلی زمانی که با برخی کدوهای زمستانی ترکیب می شود بسیار عالی است.کلم کاملا فاقد چربی ،کم کالری وسرشار از فیبر است. کلم قرمز به لحاظ محتویات غذایی بسیار شبیه کلم سبز است ولی ویتامین c بیشتری دارد.اگر می خواهید یک نوع سبزیجات ارغوانی لذت بخش را به وعده غذایی خود اضافه کرده باشید یک سالاد کلم قرمز خام را امتحان کنید. مترجم/مرضیه مرادی منبع:the power of food for health باز نشر : آکادمی یوگا مازندران http://www.yogaacademy.ir ادامه مطلب »
نابودی سلول های سرطانی
به عزیزانی که دوستشان دارید بگید یعنی به همه بگید شاید هزاران نفر نجات یابند(به خصوص کودکان) و در این دنیا که هر کی به فکر خودش است و بس …. شما میتوانید به وظیفه انسانی خود عمل کنید. لیمو ترش محصولی معجزه گر در نابودی سلول های سرطانی است ، و ۱۰۰۰۰ بار قویتر از شیمی درمانی عمل می کند. چرا ما چیزی درباره آن نمی دانیم؟ اینک شما می توانید به دوست نیازمند خود کمک کنید ، از طریق اینکه به او بگوئید که آب لیمو ترش در جلوگیری از سرطان سودمند است. طعم آن بسیار خوشایند است و عوارض جانبی شیمی درمانی را ندارد. اگرمی توانید یک درخت لیمو در حیاط یا پاسیوی خود بکارید . بسیاری از مردم دراثر سرطان می میرند درحالیکه این راز همچنان حفظ می شود تا منافع شرکت های داروسازی به خطرنیافتد. لیمو ترش را می توان به صورت های متفاوت مصرف نمود. قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود ، به صورت شربت و یا صور دیگر. جالب ترین خاصیت آن اثرش برروی کیست ها و تومورهاست . ثابت شده است که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است.همجنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونت ها و ... ادامه مطلب »
صبحانه بخورید تا چاق نشوید!
وقتی که صبحها خواب میمانید، راحتترین کار صرفنظر کردن از صبحانه است اما اگر میخواهید با شکم خالی از خانه خارج نشوید، بهتر است چند راه ساده برای خوردن صبحانهای کامل را بیاموزید. چرا این صبحانه کارساز است؟ وقتی که صبحها خواب میمانید، راحتترین کار صرفنظر کردن از صبحانه است اما اگر میخواهید با شکم خالی از خانه خارج نشوید، بهتر است چند راه ساده برای خوردن صبحانهای کامل را بیاموزید. تحقیقات مجله اپیدمیولوژی آمریکا نشان داده است، مردانی که ۲۲ تا ۵۰ درصد از کالری دریافتی روزانهشان را در وعده صبحانه دریافت میکنند، در طول ۴ سال فقط ۷/۰ کیلوگرم به وزنشان اضافه میشود و آنهایی که ۱۱درصد از کالری دریافتیشان در وعده صبحانه است، دو برابر این میزان وزن اضافه میکنند. همچنین تحقیقات نشان داده است که با خوردن صبحانه , انرژی لازم بدن را دست کم تا ساعت ۱۲ تامین می کنید.بنابراین زنگ ساعتتان را برای ۸ دقیقه زودتر کوک کنید و به این مهمانی صبحگاهی بروید.همچنین تحقیقات نشان داده است که با خوردن صبحانه انرژی لازن بدن را دسا کم تا ساعت ۱۲ تامین می کنید. آجیل و میوه خشک شروع خوبی است تحقیقات نشان داده است، افرادی که رژیم کمکالری دارند، بهویژه آنهایی که ... ادامه مطلب »
خواص تخم شربتی
تخم شربتی درحقیقت دانههای گیاه ریحان کوهی است که به علت داشتن ترکیبات موسیلاژی (لعابدار) بهصورت محلول در آب (شربت) استفاده میشود و پس از جذب آب به صورت ژلهای درمیآید … تخم شربتی خواص زیادی دارد و اینگونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود. نامهای دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض میباشد. خواص تخم شربتی: تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوانها میشود. تخم شربتی برای درمان بیماریهای تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است. کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن: دانههای ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدتها فرد را سیر نگه میدارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، میتوان از تخم شربتی استفاده کرد. نگهداشتن فشار خون متعادل: معمولاً بعد از خوردن غذا بهویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا میرود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاستهای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد میکنند و ... ادامه مطلب »
خاصیت سیاهدانه
سیاهدانه: یک مشت دانه ریز، یک خروار خاصیت سیاه دانه حاوی فسفر، آهن، فسفات، کربوهیدرات و غیره است و یک ماده آنتیبیوتیک محسوب میشود که باعث نابودی ویروسها، میکروبها و باکتریها میشود. کاروتن موجود در سیاه دانه خواص ضدسرطانی دارد. چند سالی است که محققان در خصوص این دانههای ریز کنجکاوتر شده و خواص فوق العادهای برای آن کشف کردهاند. در این مطلب میخواهیم کمی بیشتر در خصوص سیاه دانه صحبت کنیم. لطفا با ما همراه باشید. سیاه دانه در یک نگاه سیاه دانه سرشار از ترکیباتی مانند زینک، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم و همچنین ویتامینهای B1، B2، B3 ،B9 و C و E میباشد. تمام این ترکیبات مفید و قوی باعث شدهاند تا سیاه دانه ضدویروس، هضم کننده، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضدالتهاب و ضدقارچ باشد. حدود بیش از دو هزار سال است که از سیاه دانه به صورت روغن یا همان دانههای ریز استفاده میشود. نتایج بررسیها و مطالعات جدید نیز نشان میدهد که سیاه دانه باعث روان شدن برونشیت شده و خواص ضد میکروبی دارد. علاوه بر این سیاه دانه باعث تنظیم فشار خون شده و باعث ترشح صفرا میشود. این دانههای ریز برای درمان و بهبود ناخوشی مربوط به دستگاه تنفسی، پوست، معده و رودهها ... ادامه مطلب »
رنگ میوه ها
◄رنـگ میــوه هـــا وارزش غــذایـی آنـهــــا► ۱-میوه های سبز مثل (انگور –گوجه سبز _ خیار و …) گردش خون را بیشتر می کنند. ۲-میوه های قرمز مثل ( انار –گیلاس- البالو و …. ) کم خونی را بر طرف می سازد. ۳-میوه های نارنجی مثل (هویچ- کدو تنبل-گرمک و … ) سبب استحکام استخوان می شوند. ۴-میوه های سفید مایل به سبز مثل ( توت ) سکته های قلبی را دور می کنند. ۵-میوه های مخلوطی ازآبی بنفش وقرمزمثل( چغندر-زغال اخته-شاه توت –توت فرنگی ) موجب جوانی و شادابی می شود . ۶- میوه های زردمثل ( آناناس-موز -گلابی- زرد آلو) اشتها را زیاد می کنند. گرداورنده : آکادمی یوگا مازندران ادامه مطلب »