آیا می دانستید نباید بیش از حد در مصرف فلفل و زردچوبه زیاده روی کنید و با این کار سلامتی تان را در خطر قرار ندهید چون موجب بروز واکنش های التهابی در بدن شما می شوند و حد تعادل را در مصرف اینگونه ادویه ها باید رعایت کنید یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه، گفت: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده میشود. دکتر محمد صفریان در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه، افزود: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده یا ناراحتیهای گوارشی میشود. همچنین در کسانی که حساسیت دارند ممکن است مشکل ایجاد کرده و موجب بروز سرطان معده یا مری شود، اما استفاده از آن در حد معمول خوب است. وی با بیان اینکه مصرف زیاد فلفل به کاهش وزن کمک نمیکند، افزود: فلفل کمی متابولیسم بدن را افزایش میدهد، اما نه در حدی که منجر به کاهش وزن شود. همچنین مصرف ادویه برای زنان باردار، کودکان و بیماران قلبی نیز منعی ندارد. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف ادویه بستگی به عادتهای غذایی دارد، ادامه داد: کسانی که در هند و پاکستان زندگی میکنند و غذاهای خیلی تند مصرف میکنند به دلیل عادت ... ادامه مطلب »
ارتباط معده باسینوزیت
آیا می دانستید علت اصلی سینوزیت را باید در معده خود جست و جو کنید و ابتدا با تقویت معده و رفع مشکلات آن به طور غیرمستقیم به درمان سینوزیت نیز بپردازید نسخه های موضعی گوناگونی برای برطرف کردن سینوزیت وجود دارد که در ادامه با هم می خوانیم مهدی کریمی درباره درمان سینوزیت اظهار داشت: معده در صورت عدم دفع رطوبت اضافی بدن، بخشی از آن را به فضای خالی سینوسها در جمجمه منتقل میکند و بعدها به صورت عفونت، التهاب، آبریزش و…خود را نشان میدهد. شیوههای بهبودی و درمان سینوزیت به گفته وی درمان مقطعی سینوزیت استفاده از زالو، انواع بخور (آویشن، بابونه، اکالیپتوس….)، بخور دود عنر نسارا، چکاندن قطرههای بینی (نازیل، سیاهدانه و..) داخل بینی فقط برای مدتی جوابگوست، زیرا به درمان معلول پرداخته شده و علت رفع نشده است. این دستیار تخصصی طب سنتی اضافه کرد: برای درمان اصولی سینوزیت باید دانست که سرچشمه نزلههای سینوسها، معده خراب و رطوبت زیادی معده است. کریمی ادامه داد: بر این اساس درمان در سه مرحله قابل اجراست اول رفع یبوست که رفع گرفتگی رودهها و معده مانع دفع رطوبت میشود، استفاده از نسخههای تقویت معده و مسلهات در تنظیم سیستم گوارش موثر است. وی بیان کرد: دومین راه ... ادامه مطلب »
فواید ترک کافئین
ترک کافئین چه فوایدی برای بدن دارد و با کنارگذاشتن آن از چه عارضه هایی در امان می مانیم می خواهیم تغییرات بدن پس از ترک کافئین را بدانیم مصرف زیاد آن آسیب های زیادی به سلامتی مان میزند کافئین مادهای است که در کنار فوایدی همچون افزایش عملکرد حافظه و سطح هوشیاری معایب و اثرات جانبی بسیاری دارد. در اینجا به ۶ مورد از فواید ترک کافئین اشاره میکنیم که زندگی شما را متحول میکند. ۱-کافئین نمیگذارد شما لاغر شوید. با استفاده از نوشیدنیهایی همچون قهوه و چای که حاوی مقادیر زیاد کافئین هستند افراد کالری بدن خود را افزایش میدهند. بیشتر اوقات افراد در کنار نوشیدنیهای کافئیندار برای خوشطعم کردن آنها از خامه و یا شکر استفاده میکنند و از این طریق روند کاهش وزن خود را معکوس میکنند. ۲-کافئین به طور موقت موجب افزایش اشتها و پرخوری میشود. مدت کوتاهی بعد از مصرف کافئین به علت افزایش متابولیسم بدن ممکن است احساس گرسنگی کنید. ۳-کافئین سوخت و ساز بدن را سرعت میبخشد اما در عین حال خاصیت اسیدی دارد و ممکن است شما را دچار مشکل کند. علاوه بر این مصرف زیاد کافئین برای کبد مضر است و ترشح اسید معده را افزایش میدهد. ۴-کافئین اگر ۶ ... ادامه مطلب »
تمرینهای یوگا و رژیم مخصوص دیسپلازی(اختلال و تغییر شکل) مفصل ران
اختلال در مفصل ران ناشی از قرار گیری اشتباه مفاصل یا تغییر شکل مفصل ران می باشد. این امر ممکن است تحت یک شرایط مادرزادی و یا در طول زمان به طور اکتسابی به وجود آمده باشد. یک شخص ممکن است دیسپلازی ران را در هر دو مفصل به صورت دو طرفه داشته باشد و یا در یک مفصل و به طور یک طرفه داشته باشد.این شرایط بر اساس گفته کسانی که از این بیماری رنج می برند بسیار دردناک است. مفصل ران نیرویی معادل سه برابر وزن فرد را تحمل میکند. اگر فردی ۱۶۰ پوند وزن داشته باشد، مفصل ران ۴۸۰ پوند نیرو یا فشار را تحمل میکند. با در نظر گرفتن این امر،نیاز به آرام رفتار کردن با یک مفصل دردناک کاملا آشکار میگردد. روند یوگا این است که عضلات را کشش میدهد و آنها را قوی میکند. هنگامی که یوگا را برای دیسپلازی مفاصل ران ها و یا هر گونه درد مفاصل ران درنظر میگیریم، باید آگاه باشید که چه روشهایی را برای این امر انتخاب میکنید. به علاوه باید مراقب هر یک از حرکات یوگا باشید.این مهم است که هنگامی که عضلات نگهدارنده مفاصل رانها را قوی میکنید به آرامی و نرمی حرکت کنید. یوگا درمانی،یوگای ... ادامه مطلب »
چهار وضعیت یوگا برای افرادی که بدن انعطاف پذیر ندارند
یکی از موانع اصلی که باعث می شود بسیاری ازمردم از انجام دادن وضعیت های یوگا اجتناب کنند، عدم انعطاف پذیری است. بسیاری از وضعیت های یوگا(آساناها)، به نظر دشوار می رسند و صراحتاً ، انجام دادن آنها دردناک است. بسیاری از مدرسان یوگا کلاس هایشان را با آساناهایی که چالش کمتری دارند شروع می کنند که هم برای یادگیری آسان تر هستند است و هم انجام دادنشان برای شاگردان جدیدی که ممکن است انعطاف پذیری نداشته باشند(فاقد انعطاف پذیری باشند) راحت تر است . مبتدیان یوگا با انجام دادن آساناهای اصلی و اولیه به سرعت انعطاف پذیری و اعتماد به نفس شان افزایش می یابد. انعطاف پذیری مفاصل به ژنیتیک، سن، جنس، زمانی انجام دادن آسانا در روز و یک عامل قابل کنترل، سطح فعالیت فیزیکی است ، بنابراین ممکن است شما بطور مادرزادی انعطاف پذیر به دنیا نیامده باشید، اما به طور قطع می توانید انعطاف پذیری تان را از طریق تمرینات بدنی و ورزش افزایش دهید. بر طبق تحقیقات پزشکی، مزایای انعطاف پذیری ، در مطالعات بیش از ۳۰ سال گذشته اثبات کرده است که بدست آوردن انعطاف پذیری مهم و با ارزش است . مطالعات مختلف بسیاری نتایج مثبتی در ارتباط با آموزش دامنه حرکتی نشان ... ادامه مطلب »
ارتباط تن صدا با جذابیت
آیا می دانستید تن صدا در افزایش جذابیت افراد نقش زیادی دارد و موجب کشش دیگران به سمت آن ها می شود صدای نازک یا صدای ضخیم از لحاظ روانشناسی تاثیرات مختلفی روی دیگران میگذارد دوست داشتن دیگران به صورت ذاتی است که یک موهبت الهی محسوب میشود و این دوست داشتن سبب جذابیت بیشتر افراد و موفقیت در کارهای روزمره می شود. طی تحقیقی که بر روی مردم ایتالیا، فرانسه و پرتغال انجام شده است این نتایج حاصل شد که افرادی که با فرکانس پایین صحبت میکند از مقبولیت بیشتری برخوردارند و تن صدای مردم فرانسه در حد متوسط است که محققان دریافتند صدا نقش مهمی در به خاطر سپردن افراد در ذهن ها دارد. با نمونهبرداری از صدای افراد و انجام آزمایشهای متعدد دانشمندان به این باور رسیدند که افرادی که دارای تن صدای بالایی هستند قابل اعتماد نیستند و نمی توانند حس اعتماد را به دیگران منتقل کنند. لحن صدا و لکنت میتواند از جذابیت افراد کم کند به همین خاطر است که افراد برای القا مفاهیم به دیگران گاهی با صدای آرام صحبت می کنند. ویلیام هلز میگوید: افرادی که سریع به سؤالات پاسخ می دهند لزوما IQ بالایی ندارند و این مسئله در مورد توان ... ادامه مطلب »
افزایش طول عمر با خوردن میوه
اگر می خواهید مانع پیری زودرس شوید توصیه می کنیم از برخی میوه های موثر در این زمینه استفاده کنید تا در افزایش سلامتی خود نقشی داشته باشید و به طول عمرتان کمک کنید پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسی سوابق پزشکی ۱۲۴ هزار نفر در مدت ۲۴ سال، به نقش مهم مواد موسوم به فلاونوئیدها که به میوهجات و سبزیجات رنگ می دهند، در حفظ سلامت، کاهش وزن و جلوگیری از گسترش پیری پی بردند. ترکیبات طبیعی که به غذا رنگ و طعم میدهند، نقش مهمی در سلامت انسان میتوانند ایفا کنند. یافتههای این دانشمندان نشان داده که خوردن انواع توتها و انگور از پیری زودرس جلوگیری میکند. پیش از این نقش ترکیبات موسوم به فلاونوئید درکاهش فشار خون و کلسترول مشخص شده بود. تحقیقات جدید نشان میدهد که این ترکیبات به کاهش وزن و بهبود زندگی جنسی انسان نیز کمک میکنند. پژوهشگران دانشگاه هاروارد در تحقیق تازه خود نشان دادهاند که با خوردن تعداد انگشتشماری انگور در روز می توان به نحو مؤثری کاهش وزن داد. پیش از این نقش فلاونوئیدها در کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی و سرطان برای دانشمندان شناخته شده بود اما نقش آنها در حفظ وزن ... ادامه مطلب »
پنج اشتباه درحین غذا خوردن
گاهی اوقات در زمینه غذاخوردن اشتباهات زیادی مرتکب می شویم و حواسمان نیست چه آسیبی به سلامتی مان میزنیم می خواهیم به برخی از این اشتباهات رایج و شایع اشاره کنیم در اینجا به ۵ اشتباه در غذا خوردن اشاره میکنیم که باعث مضر و سمی شدن غذاهای سالم و یا منجر به از بین رفتن خواص آنها میشود. ۱-توت فرنگی را خرد میکنید. توت فرنگی را هنگام خوردن نبرید و آن را کامل بخورید زیرا برخی مواد مغذی و ویتامینهای موجود در آن به خصوص ویتامین C به اکسیژن و نور حساس است. زمانی که شما توتفرنگی را میبرید، برخی مواد مفید آن را از بین میبرید. ۲-سیر را در فضای آزاد قرار نمیدهید. سیر دارای آنزیمی به نام آلیسین است که ضدسرطان است و هنگامی که در معرض اکسیژن قرار گیرد، فواید آن موثرتر میشود. به همین دلیل بهتر است قبل از اینکه سیر را به غذا وارد کنید آن را خرد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فضای باز قرار دهید تا آلیسینهای موجود در آن بهخوبی فعال شود. ۳-آب ماست را بیرون میریزید. آبی که بر روی ماست جمع میشود سرشار از پروتئین و ویتامین B12 و مواد معدنی همچون کلسیم و فسفر است و نباید ... ادامه مطلب »
مضرات شیر های طعم دار
خوردن شیرهای طعم دار چه تاثیری روی بدن ما میگذارد این نوع شیرها چه نوع مواد افزودنی در خود جای داده اند متخصصین تغذیه مصرف این قبیل شیرها را برای کودکان مضر میدانند چون باعث بروز کم خونی و دیابت در آنان می شوند توصیه می کنیم از مصرف آن ها اجتناب کنید محمد حسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به برخی نکات در رابطه با مصرف شیرهای طعم دار گفت: شیرهای طعم دار مانند شیرموز، شیرکاکائو و شیر قهوه و … به دلیل وجود اسانس و شکری که به آنها افزوده شده توصیه نمیشود اما در صورتی که کودکان به دلیل طعم و یا بوی شیر معمولی از خوردن آن خودداری میکنند بهتر است از شیرهای طعم دار استفاده کنند. وی ادامه داد: در مصرف این شیرها به دلیل وجود افزودنیهای ذکر شده نباید زیاده روی شود و حدودا در هر روز یک عدد مناسب است و همچنین افرادی که دچار کم خونی هستند نیز باید از مصرف شیرکاکائو و قهوه خودداری نمایند. این متخصص در ادامه افزود: افرادی که در خانواده سابقه ابتلاء به دیابت دارند و همچنین کودکان چاق باید در مصرف این شیرها به دلیل شکر زیادی که به آنها ااضافه ... ادامه مطلب »
خواص چای سیاه
با نوشیدن چای سیاه بدن خود را در برابر انواع مشکلات قلبی بیمه می کنید می خواهیم بهترین روش های درمانی و خاصیت های مفید این چای برای بدن را در این مطلب برایتان بازگو کنیم با ما همراه باشید آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟ دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اکسیدان دارد. چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است. پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز میتواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدانها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدانها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است. فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی ... ادامه مطلب »
برای کاهش اشتها این خوراکی هارا بخورید
مهارکننده های طبیعی اشتها مزیت عمدۀ این مهارکننده ها این است که سلامت افراد را به خطر نمیاندازند، و مانند بسیاری از داروها نیستند که در داروخانه ها به فروش میرسند و بعد از مدتی به علت عوارض جانبی شدید از سطح بازار جمع آوری میشوند. خودتان را غرق در محصولاتی که قول میدهند با کم کردن اشتها، وزن تان را سریع پایین میآورند، نکنید. طبق مطالعات انجام شده، ممکن است با این کار سلامتی تان را به خطر بیندازید. به جای استفاده از این محصولات، باید نگاهی دوباره به بشقاب غذایتان بیندازید و خوراکی هایی را انتخاب کنید که به طور طبیعی خاصیت مهارکنندگی اشتها را دارند. آب و تمام نوشیدنی های بدون قند زمانی که آب یا هر نوشیدنی بدون قند دیگری مینوشیم، فیبرهای معده کشیده میشوند و این کشش باعث کاهش احساس گرسنگی میشود. این تأثیر مهارکنندگی اشتها بر اثر پر کردن معده ایجاد میشود. با این حال، باید حواستان باشد که آب مدت زمان زیادی در معده نمیماند و درنتیجه اثر سیرکنندگی آن کوتاه مدت خواهد بود. سوپ ها سوپ ها علاوه بر وجود مایعات که باعث سیر شدن میشوند، حاوی فیبر هم هستند و همان طور که میدانید فیبرها هم مهارکنندۀ اشتها هستند. سبزیجات خام ... ادامه مطلب »
خشک کردن لباس ها در منزل
در این فصل که باران و برف مانع خشک شدن لباس ها در فضای آزاد می شود برخی افراد درون فضای منزل این کار را انجام می دهند توصیه می کنیم حتی الامکان این کار را انجام ندهند و موجب بیمارشدن اعضای خانواده نشوند مطالعات حاکی از آن است که بخار ناشی از خشک کردن لباسهای شستهشده برای سلامتی افراد مضر است و به همین دلیل خشک کردن لباسها در داخل خانه به هیچ وجه توصیه نمیشود. گزارش شده است که یکی از افرادی که این هشدار را نادیده گرفته است به عفونت ریه مبتلا شده است و به علت دچار شدن به قارچهایی که به سبب خشک کردن لباس روی شوفاژ در اتاق پذیرایی در بدن او بوجود آمدهاند او را با مشکلات ریوی شدیدی روبهرو شده است. پزشک معالج او گفته است که اگر هرچه سریعتر خشک کردن لباسها را در داخل خانه متوقف نکند، بیماری او بدتر از این خواهد شد. به این علت او به مدت ۱۲ ماه با کنار گذاشتن این کار و تغییر روش خشک کردن لباسها، توانسته است پیشرفتهای بسیار خوبی را در روند درمان بیماری خود تجربه کند. این فرد نمونهای از هزاران هزار نفر است که به علت خشک کردن لباسهایشان ... ادامه مطلب »
مراقبت های چشمی
چه عارضه ها و بیماری های چشمی ممکن است بینایی افراد را در طول زندگی تهدید کند و چه روش های مراقبتی می تواند مانع این امر در آن ها شود عینک آفتابی چه نقشی در این زمینه برای ما ایفا می کند دکتر علی کثیری اظهار کرد: آب مروارید یکی از بیماریهای شایع چشمی به خصوص در میان افراد میانسال به بالا است که کاهش دید تدریجی را به دنبال دارد. وی ادامه داد: این بیماری معمولا راه پیشگیری خاصی ندارد؛ عامل ایجاد این عارضه ژنتیک است و افزایش سن نیز در بروز این بیماری موثر است ولی از نظر آماری، افراد در مناطقی با تابش نور شدید آفتاب، زودتر از دیگر مناطق به این عارضه مبتلا میشوند. این فوق تخصص جراحی شبکیه و لیزر با بیان اینکه در این بیماری عوامل محیطی قابل پیشگیری است، گفت: استفاده از عینک آفتابی مناسب و کلاه لبهدار، تردد کمتر در محلهای بدون سایبان برای افراد بسیار ضروری است. کثیری افزود: آب مروارید موجب کاهش دید تدریجی میشود و صدمات دائمی به چشم نمیزند ولی در صورتی که برای کنترل آن اقدامات درمانی صورت نگیرد به آب سیاه تبدیل میشود و در این شرایط ضایعهای که به عصب بینایی وارد میکند، غیر ... ادامه مطلب »
سه روش یوگا برای آرام سازی
تکنیک های آرام سازی یوگا بسیار آسان و با فراهم آوردن آرامش برای ذهن و جسم سودمند هستند. در زیر سه تکنیک آموزش داده می شود، اما تکنیک های فراوان دیگری وجود دارند که ممکن است آنها را برای آموزش در جلسات یوگا و یا تمرین در خانه مفید بیابید. اگر شما می خواهید مربی یوگا بشوید، خوب است که با آنها آشنایی پیدا کنید چرا که آنها به عنوان یک پل به دانش آموزانی که با تمرکز مشکل دارند ، کمک می کنند. تکنیک آرام سازی فوری روش آرامسازی فوری به این طریق انجام می شود: پاها را کنار هم قرار دهید ،پاشنه و انگشتان پاها را به هم بچسبانید و دستها را در دو طرف بدن قرار دهید. در طول انجام دادن تمرین آرامش و رهایی چهره را حفظ کرده و لبخند بزنید. عضلات خود را منقبض نمایید.از انگشتان پا شروع کنید،سپس مچ پا،ساق پا، ران ها و باسن. بازدم انجام دهید و پس از آن در عضلات شکم را به داخل بکشید.با عمل دم قفسه سینه و عضلات پشت را منبسط کنید.سپس شانه ها، گردن و عضلات صورت را منقبص نمایید. تمام عضلات در بدن از انگشتان پا تا به سر خود را منقبض کرده و برای ... ادامه مطلب »
رعایت استفاده از خوراکی های قندی
مصرف خرما و کشمش در کنار چای بهترین جایگزین برای قند است اما زیاده روی در این زمینه تاثیرات ناخوشایند زیادی روی میزان قندخون ما میگذارد بهتر است در مصرف خوراکی های قندی طبیعی و بی ضرر نیز تعادل را رعایت کنیم یک متخصص تغذیه گفت: با اینکه مصرف خرما, کشمش و توت خشک, جایگزین مناسبی برای قند و شکر در افراد مبتلا به دیابت است ولی به این معنا نیست که این مواد خوراکی موجب بالا رفتن قند خون نمیشوند و یا به هر مقدار قابل مصرف هستند. دکتر رضا امانی با اشاره به شیوه کنترل قند خون با تغذیه توضیح داد: برای مقایسه تاثیر غذاها بر افزایش قند خون، شاخصی به نام گلیسمی وجود دارد که نشان میدهد غذاهای حاوی کربوهیدرات تا چه اندازه میتوانند بر میزان قندخون یا بیماری دیابت اثر بگذارند. وی ادامه داد: در شاخص گلیسمی، اندیس گلیسمی یک غذای استاندارد که معمولا نان سفید است را ۱۰۰ درصد در نظر میگیرند و بقیه غذاهای حاوی کربوهیدرات را با آن مقایسه میکنند. میزان کربوهیدرات هر غذاها را نیز معمولا برابر ۵۰ گرم در نظر میگیرند. امانی گفت: در این مقایسه، ماده غذایی حاوی ۵۰ گرم کربوهیدرات به افراد داده میشود و سطح منحنی قند خون ... ادامه مطلب »