موادلازم ( جهت ۳تا ۴ نفر):
شلغم پوست کنده و رنده شده نیم کیلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده ۲عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بریزید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم , ترب سیاه پوست بکنید و خرد کرده به کار ببرید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
خواص شلغم :
با توجه به شروع شدن فصل سرما و لزوم دانستن اینکه استفاده از چه گیاهان برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و یا در صورت ابتلا به این قبیل بیماریها مصرف آنها مفید می باشد از بخش گیاهان دارویی میوه جات و خوراکیهایی را به شما معرفی خواهیم کرد که هم با خواص آنها بیشتر آشنا شوید و هم از خواص اعجاب انگیز آنها استفاده کافی را برده و سلامتی را با مصرف گیاهان دارویی از آن خود نمایید.
منبع : سایت آکاایران
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir/
از ظاهرش مشخصه ک سالاد خوشمزه ای میشه
سپاس از لطف شما، مانا باشید.