خانه » مقاله ها » مقاله های عمومی » مصرف گوشت کمتر خطر ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش می ‌دهد
مصرف گوشت کمتر خطر ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش می ‌دهد

مصرف گوشت کمتر خطر ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش می ‌دهد

 خوردن گوشت یا مصرف مقادیر فراوان چربی‌ های اشباع شده با خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند خورده است. در صورت ابتلا به دیابت و مصرف چربی ‌های اشباع شده، خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی و سکته مغزی دو برابر می شود. بخشی از کاهش وزن با کاهش مصرف چربی ‌های اشباع‌ شده‌ موجود در رژیم گیاهخواری تحقق می ‌یابد. منتظر کاهش وزن خود باشید زیرا میوه ‌ها و سبزیجات حاوی کالری کمتر و آب فراوان هستند. همین امر کمک می ‌کند تا پیش از زیاده‌ روی و اتمام غذا، احساس سیری کنید.

 

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*