سلامت آنلاین- یکی از مشکلات خانمهایی که دوران حاملگی خود را پشت سر میگذارند احساس حالت تهوعگاه و بیگاه است که با عنوان تهوع دوران بارداری شناخته میشود. چند راهکار برای کاهش آن در ادامه ارائه شده است.
به گزارش سلامت آنلاین به نقل از مجله مادر، حالت تهوع معمولاً اوایل ماه دوم شروع میشود نکاتی که برای کاهش علائم ویار حاملگی باید رعایت شود چنین است:
۱ – تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب.
۲ – استفاده از نانهای برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب.
۳ – اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه و نفاخ مانند آش ٬ آبگوشت.
۴ – عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا.
۵ – از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته ٬ نان برشته ٬ سیب زمینی پخته ٬ گوشتهای بدون چربی ٬ حبوبات پخته شده کم آب ٬ مربا ٬ شیرینیهای خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید.
۶ – اجتناب از درازکشیدن بعد از صرف غذا (بهتر است تا نیم ساعت بعد از صزف غذا قدم زده و یا بصورت نیمه نشسته باشید تا به معده فشار کمتری وارد شود.)
۷ – استفاده از نوشابههای گازدار نیز در موارد تهوع شدید توصیه میشود. (گاز کربنیک تا حد زیادی تهوع را از بین میبرد)
۸ – استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه میشود
۹ – استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر میباشد.
۱۰ – برای به حداقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و از مواد غذایی خشک مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده کنید.
منبع : وی طب
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir/