خانه » مقاله ها » تغذیه » مصرف خرما در زمان بارداری
مصرف خرما در زمان بارداری

مصرف خرما در زمان بارداری

بر اساس مطالعه ای در دانشگاه علوم، مصرف خرما تاثیر زیادی روی زنان باردار، پارامترهای درد آنها هنگام زایمان و پیامدهای پس از زایمان آنها دارد. آنها این مطالعه را روی ۶۹ زن به مدت ۱۳ ماه انجام دادند و نتایج آن بدین شرح است: 

“مصرف خرما در چهار هفته قبل از زایمان به طور قابل توجهی اینداکشن induction یا القای زایمان و تشدید دردهای زایمانی augmentation را کاهش داده و روند زایمان را مطلوب تر می کند و عواقب بعدی زایمان را کاهش می دهد. نتایج آزمایش به صورت تصادفی کنترل شده اند.”

خلاصه ای از خواص خرما:

  • – خرما به کاهش وزن کمک می کند.
    – خرما از اسهال جلوگیری می کند.
    – خرما سلامت قلب را بهبود بخشیده و احتمال سکته قلبی را کاهش می دهد.
    – خرما از هموروئید پیشگیری می کند.
    – خرما به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کند.
    – خرما به کاهش احتمال خطر ابتلا به کولیت کمک می کند.
    – خرما به راحت تر شدن زایمان کمک می کند.
    – خرما به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک می کند.
    – خرما به کاهش فشار خون کمک می کند.
    – خرما باعث افزایش سلامت تنفسی و گوارشی می شود.

در نهایت، خرما برای سلامت کلی بدن شما مناسب است. امیدواریم به اندازه کافی برای خرید یک جعبه از این میوه شیرین و خوشمزه متقاعد شده باشید. 

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران 

http://www.yogaacademy.ir

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*