مواد لازم :
روغن | یک قاشق غذا خوری |
گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست | ۱۷۰ گرم |
نمک | سه چهارم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | سه هشتم قاشق چای خوری |
هویج خلال شده | ۳۴۰ گرم ( حدود ۲ فنجان ) |
موسیر خرد شده | سه قاشق غذا خوری |
آویشن تازه خرد شده | یک قاشق غذا خوری |
سرکه سفید | نصف فنجان |
عصاره مرغ بدون نمک | یک فنجان |
کره | دو قاشق غذا خوری |
برگ جعفری خرد شده تازه | دو قاشق غذا خوری |
آب لیمو | یک و یک دوم قاشق چای خوری |
طرز تهیه غذای رژیمی با مرغ و هویج
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تابه ای را روی حرارت گرم کنید و کف آن را چرب کنید.
گوشت مرغ را نمک و فلفل بزنید و به مدت ۴ دقیقه در تابه بگذازید تا یک طرفش طلایی شود سپس مرغ را برگردانید و تابه را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ بپزد.
هویج را بخار پز کنید تا نرم شود و رویش نمک بپاشید.
تابه را روی حرارت قرار داده ، موسیر و آویشن را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دید، سرکه را اضافه کرده صبر کنید به جوش آید و نصف سرکه تبخیر شود.
بعد از ۵ دقیقه کره را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود.
درون تابه نمک و فلفل بپاشید و جعفری و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
هویج را به طور مساوی بین ظرف ها تقسیم کرده و تکه های مرغ را رویش بگذارید و با قاشق سس را روی مرغ و هویج بریزید.